Recreatie tour 2017

Wielercomité Afferden organiseert ook dit jaar weer een recreatieve fietstocht dit jaar op 17 September, de fietstocht gaat natuurlijk ook door de Maasduinen. Iedereen kan zich inschrijven op een 25 dan wel 40 km uitgepijlde fietstocht. Dit jaar doen de deelnemers de gemeenten Boxmeer, Gennep en Bergen aan. De start- en finishplaats is bij eetcafé en cafetaria ’t Kapelleke in Afferden. Ter voorbereiding op de nieuwe fietstocht heeft het bestuur een nieuw en eigentijds spandoek laten ontwerpen dat op die 17 september een prominente plek krijgt bij ’t Kapelleke.

Wij hopen ook dit jaar op talrijke fiets en recreatie liefhebbers welke door ons mooie land meerijden. Onderweg is er natuurlijk weer een gezellige rustplaats waar een ieder een heerlijke koffie of wel sapje gratis kan nemen. Elk jaar wordt de route veranderd zodat steeds weer andere bezienswaardigheden te zien zijn langs de route.

De bijdrage voor de tour kan bij de start voldaan worden (5 Euro p/p), hier ontvangt u de routebeschrijving als kaart en omschrijving.

Hieronder een aantal foto's van het jaar 2017 en het nieuwe spandoek.